Välkommen in i godisvärlden.

Gottefabriken är fylld med sött, salt, syrligt, choklad och allt där emellan. Lösgodis, färdigpackade påsar och burkar. Säsongsgodis till jul, påsk, halloween och vårt godis är alltid fräscht, färskt och av högsta kvalitet.

Välkommen till Gottefabriken!

Här blir dina godisdrömmar till verklighet! Kom in i vår magiska värld av sötsaker och smaksensationer. En upplevelse utöver det vanliga. 330 kvadratmeter butik, fylld med godis lovar vi att du kommer hitta både nya och gamla favoriter.

Här hos oss på Gottefabriken vill vi väcka liv i dina smaklökar och skapa magi i varje tugga. Här hittar du himmelskt lösgodis, färdigpackade påsar och burkar och vi har något som passar alla och för varje tillfälle. Sötsaker för den sötsugna, salt för den som längtar efter det lite extra, syrligt för den äventyrlige, och choklad som får hjärtat att sjunga.

Men det slutar inte där – vi firar varje årstid med en fest av smaker! Julens karameller, påskens läckerheter och halloween-överraskningar väntar på dig för att göra varje högtid ännu mer minnesvärd.

Hos Gottefabriken är kvalitet vårt signum. Vi strävar alltid efter att erbjuda det absolut bästa – färskt, fräscht och av bästa kvalitet. Varje godisbit är noggrant utvald för att säkerställa att varje besök hos oss ska bli en minnesvärd upplevelse.

Så, oavsett om du älskar godis eller bara letar efter det perfekta ge-bort-godiset, är du varmt välkommen till Gottefabriken. Gör dig redo att förföras av dofterna, lockas av smakerna och låt dig svepas med i vår underbara värld av sötsaker. Välkommen till godisets paradis – Gottefabriken!

Gottefabriken
Industrigatan 46
291 36 Kristianstad

Telefonnummer: 0721-662022
Mail: info@gottefabriken.se

Instagram & Facebook: gottefabriken

Öppettider:
Måndag: Stängt
Tisdag: Stängt
Onsdag: 11 – 18
Torsdag: 11 – 18
Fredag: 11 – 18
Lördag: 11 – 16
Söndag: Stängt