Stäng

Hultén försäljning - Din leverantör av godis och snacks!

25 goda år
X

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Säljområde

>

Hultén Försäljning AB söker extrapersonal till STOCKHOLM

 

Är DU vår nya medarbetare?

 

Vi söker fler duktiga konsulenter som kan vara vårt ansikte i butik och som kan hålla våra godis/naturgodisavdelningar fräscha och säljande i butik. Vi behöver dig vid priskampanjer samt som en fungerande back up-funktion till våra ordinarie konsulenter vid sjukdom och hög arbetsbelastning.

 

Viktigt att du är noggrann, servicemedveten och kan hålla hög kvalitet samt högt tempo i ditt utförande. Du kommer att ansvara för påfyllning av godis/naturgodis i våra avdelningar runt om i Stockholms livsmedelsbutiker där vi är verksamma. Godiset/naturgodiset levereras direkt till butik. Arbetet är självständigt och kräver god fysik då vi utför många lyft. Rapportering, ev. orderläggning och viktig information får du via internet. Du behöver därför ha en egen smartphone och tillgång till dator. 

 

Arbetet gäller extrainhopp vid kampanjer och vakanser - dagtid från kl. 07:00. Vi rekryterar löpande med start omgående i januari, 2019. Introduktion/samåkning görs med Konsulentansvarig/Konsulent innan du åker ut på uppdrag i butik på egen hand.

 

Körkort och tillgång till bil är ett plusLön enligt Handels kollektivavtal Tjänstgöringsort: Stockholm med omnejd 

Är du intresserad - Skicka din ansökan till Konsulentansvarig Stockholm/Mitt. Mail: theresa.v@hfsg.se Ange ”Ansökan Butikskonsulent Extrapersonal” i ämnesraden. 

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 

SWESWE ENGENG